Spreker/Lezing

Wilt u uw personeel/bedrijf of vereniging/club op een verfrissende, relaxte en duidelijke wijze op een werksfeerverhogende en motiverende ervaring trakteren? Peter Houtman heeft al vele complimenten hiervoor mogen ontvangen.

De manier waarop hij op basis van zijn opgedane ervaringen, hele praktische zaken helder weet te vergelijken met uw arbeidssituatie, geeft aan dat zijn eigen handelsmerk ‘Scoren’ ook in allerlei dagelijkse situaties opgaat.

Het gegeven dat hij jarenlang als bekende topscorer door het leven ging heeft ook een eigen verhaal. Een verhaal dat vertelt over de tijd voorafgaand aan die successen. Met een heel realistisch verhaal kunt u uit zijn eigen mond horen hoe hij dit zelf heeft ondergaan. Een verhaal ook dat de grote veranderingen en verschillen in de maatschappij en de voetbalwereld aangeeft vanaf de jaren ’60 tot en met heden. Daarin herkenbare zaken voor degenen die deze tijd zelf hebben meegemaakt en verrassend en soms verbazingwekkende reacties veroorzakend onder jongere toehoorders.

Kortom, presentaties en lezingen waarin Houtman zijn eigen gedrevenheid en doorzettingsvermogen graag op anderen overbrengt en hen motiveert om meer uit zichzelf te halen.